Nabízíme exclusivních 10 working holiday víz pro občany ČR

Exklizivni working holiday viza pro ceskou republiku
Exluzivni Working Holiday visa pro obcany Ceske republiky

Exclusive – Working holiday víza pro rok 2013

Work and Travel in New Zeland

Chce to změnu?! Jeďte tedy na Nový Zeland. Nepromarněte jedinečnou šanci poznat tento krásný ostrov. Získejte working holiday vízum na jeden rok a můžete si tak na cestování vydělat přímo na Zélandu.  Pro tento rok 2013 byla kvóta 1200 working holiday víz vyčerpána, ale naše společnost nabízí 10 exclusivních povolení working holiday o které můžete žádat teď a vydat se tak za dobrodružstvím na druhý konec světa.

Žádost o vízum Vám rádi podáme. Délka vyřízení je cca 1 týden. Poplatek za vízum pouze 5150 KčŽádosti podáváme do 24 hod po obdržení platby, kopií dokladů a formuláře. Vyřízené WHS a ověření obdržíte do 3-5 pracovních dní. Číslo účtu pro úhradu WHS je: GE Money Bank 168160921/0600, jako variabilní symbol uvědte datum narození.

Doklady potřebné k žádosti o vízum:

• 1x vyplněný formulář (verze v českém jazyce) http://pracenovyzeland.cz/on-line-zadost-pracovni-povoleni-working-holiday/
• kopie datové stránky pasu
• kopie dalšího dokladu totožnosti (OP, řidičský průkaz, rodný list)

 

Podmínky pro udělění víza:

• věk 18-35 let
• občan ČR s trvalým bydlištěm v ČR
• držitel platného pasu České republiky s platností minimálně 2 roky a 3 měsíce od data podání žádosti
• prokázání se zpáteční letenkou, popř. financemi na její pořízení
• schopnost prokázat se po příletu částkou min. 4 200 NZD (cca 65 000Kč) – můžete být požádáni o prokázání se touto částkou imigračním úředníkem na letišti (hotovost, šeky, výpis z bankovního účtu)
• být držitelem platného cestovního připojištění kryjícího celou délku Vašeho pobytu na NZ (informace o levném cestovním pojištění naleznete zde)
• v minulosti jste o Working Holiday vízum nežádal/a
• žadatel/ka nesmí cestovat na Nový Zéland v rámci tohoto typu víza s dětmi

Online žádost Working Holiday vízum