Žádost o pracovní víza working holiday

no vacancies

Od 27.2.2016 je příjem žádostí naší společností o Working Holiday víza na Nový Zéland  pozastaven, jelikož došlo k naplnění naší kapacity. Žádosti o WHS přijmuté do 27.2.2016 budou zpracovány.

Cestovní pojištění na Nový ZélandŽádost o víza working holiday si můžete zkusit sami zažádat na stránkách novozélandského imigračního úřadu od 2.3.2016 ad 10.00 hodin NZ času. Přejeme hodně štěstí.  https://www.immigration.govt.nz

V březnu 2017 se uvolní 1200 míst a můžete žádat o pracovní vízum Working Holiday na Nový Zéland

Stručné podmínky pro udělení pracovního víza:

  • být ve věku 18–35 let
  • být občanem ČR s trvalým bydlištěm v Česku
  • být držitel platného cestovního pasu České republiky s koncem platnosti minimálně 2 roky a 3 měsíce od data podání žádosti
  • v minulosti jste o Working Holiday vízu nežádal/a
  • nebrat s sebou nezletilé děti

Nechte si žádost o pracovní víza working holiday zpracovat od profesionálů! Víme, jak na to a máme 12 leté zkušenosti. Ušetříme Vám čas, nervy i peníze. Náš profesionální vízový servis je tu pro vás. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.