Working holiday víza pro rok 2014 – 2015 obnovena

Vlajka české republiky

Kvota na víza WORKING HOLIDAY na Nový Zéland pro občany ČR byla obnovena. Program Working Holiday je určen pro mladé lidi ve věku 18-35 let. Naše společnost jako jediná nabízí kompletní zabezpečení vaší cesty na Nový Zéland (letenky, víza, cestovní pojištění, práce, ubytovaní atd.). Pro kompletní zabezpečení vaší cesty nás neváhejte kontavat.

Žádost o vízum Vám rádi podáme. Délka vyřízení je cca 1 týden. Poplatek za vízum je pouze 5150 KčŽádosti podáváme do 24 hod po obdržení platby, kopií dokladů a formuláře. Vyřízené WHS a ověření obdržíte do 3-5 pracovních dní. Číslo účtu pro úhradu WHS je: GE Money Bank 168160921/0600, jako variabilní symbol uvědte datum narození.

Doklady potřebné k žádosti o vízum:

• 1x vyplněný formulář (verze v českém jazyce) http://pracenovyzeland.cz/on-line-zadost-pracovni-povoleni-working-holiday/
• kopie datové stránky pasu
• kopie dalšího dokladu totožnosti (OP, řidičský průkaz, rodný list)

 

Podmínky pro udělění víza:

• věk 18-35 let
• občan ČR s trvalým bydlištěm v ČR
• držitel platného pasu České republiky s platností minimálně 2 roky a 3 měsíce od data podání žádosti
• prokázání se zpáteční letenkou, popř. financemi na její pořízení
• schopnost prokázat se po příletu částkou min. 4 200 NZD (cca 72 000Kč) – můžete být požádáni o prokázání se touto částkou imigračním úředníkem na letišti (hotovost, šeky, výpis z bankovního účtu, kreditní karty)
• být držitelem platného cestovního připojištění kryjícího celou délku Vašeho pobytu na NZ (informace o levném cestovním pojištění naleznete zde)
• v minulosti jste o Working Holiday vízum nežádal/a
• žadatel/ka nesmí cestovat na Nový Zéland v rámci tohoto typu víza s dětmi

Online žádost Working Holiday vízum